2015. május 28., csütörtök

Rögtönzött megbeszélés

Alias Karalábé. //Zima, ugye boldog vagy.//

Fandom: Marvel (moziverzum) - Bosszúállók (régi-új fandom x)) 
Páros: Stony, de csak úgy naaagyon kicsit.
Műfaj: crack. erre nincsenek más szavak. csak ez a gif fent.
Éjfél körül álltam neki, hogy na majd most írok valami cukit, vagy valami szívbemarkolót, vagy valami szenvedős-sírósat. Fél kettő felé fejeztem be, és írtam egy viccesnek szánt crack-et. Ha jót akarsz magadnak, nem olvasol tovább. OOC a javából, nulla humorérzék és fáradt, éjjeli fogalmazás az össz, amit várhatsz tőle. xd



 - Tony, te megtaláltad a kismamarészleget a boltban? – szögezte neki a kérdését Thor a szokásos pimasz vigyorával ajkain, pedig szinte még át sem lépte a küszöböt.
 - Neked is jó reggelt – biccentett az említett fél szemöldökét felhúzva. Az tény, hogy ezúttal nem éppen testhez álló inget viselt, de amikor reggel felkapta az ágy széléről, még nem tűnt rossz ötletnek.
 - Tényleg megváltoztál – jegyezte meg Natasha, ahogy az újonnan érkező vendég kommentárja után végigmérte a férfit. Valahogy a haja sem pont úgy állt, mint eddig – talán egy kicsit hosszabb volt, talán egy kicsit több zselével, hogy a helyén tartsa; de a legfeltűnőbbnek mégiscsak a szinte combja közepét súroló ing tűnt.
 - Most, hogy mindenki ideért, akár meg is beszélhetjük, miért vagyunk itt – vágta rá Tony, figyelmen kívül hagyva a megjegyzéseket, s visszasétálva a nappaliba megállt az asztal mellett.
 - Rogers nincs itt – szólt közbe Bruce, de aztán csak angyalian mosolygott, mikor az aznap már sokadszorra inzultált férfi szúrós szemekkel pillantott rá.
 - Majd ideér – legyintett, és nagy levegőt vett, hogy végre elkezdhesse a mondanivalóját.
 Túl szép lett volna, ha ezt Thor is így gondolja.
 - Neked új parfümöd van? – kérdezősködött. Tony-t leszámítva mindenki hitetlenül fordult felé; ő csak szólásra nyitott szájjal, csendben, összefont karokkal nézett rá. – Most mi van? Tök más az illata, innen érezni.
 - És ez tényleg nem ért volna rá addig, amíg befejezi? – rázta meg a fejét Clint.
 - Bocs, de baromi sokat változott itt minden, túl feltűnő – mutatott körbe a nappaliban Thor, mire a többiek is óvatosan körülnéztek. Natasha csak elismerően konstatálta magában, Bruce viszont hangot is adott – a nőével megegyező – véleményének.
 - Végre úgy néz ki, mintha lakna is itt valaki a robotokon kívül…
 - Befejeztétek? – mormogta a szemét forgatva Tony, közben türelmetlenül előre-hátra hintázva a sarkán.
 - Mondjad – biccentett Clint biztatóan, bár az ő oldalát is tagadhatatlanul furdalta a kíváncsiság, mégis mi történhetett.
 - Köszönöm. Szóval… - kezdett bele ismét, ezúttal azonban egy, a magasba emelt kéz zavarta meg a mondanivalójában. – Natasha, most komolyan?
 - Bocsánat, csak úgy feltűnt… te mióta rajzolsz? – bökött állával az asztalon heverő nyitott vázlatfüzet és pár ceruza felé. Tony felsóhajtott.
 - Nem szoktam rajzolni – válaszolt szárazon. Hangján hallatszott, hogy kezdik kihozni a sodrából, és ha nem egy rögtönzött megbeszélés lett volna, talán komolyan is veszik és békén hagyják; így azonban Thor csak újabb lehetőséget fedezett fel a bosszantására.
 - Szerintem titkol előlünk valamit – jelentette ki lazán hátradőlve a fotelban, pimaszul vigyorogva a láthatóan egyre dühösebb férfira.
 - Nem titkolok semmit, jó?! Kezdhetnénk-
 - És még tagadja is, még ilyet! – kontrázott a szavába vágva, közben arckifejezése semmit nem változott.
 - Thor, kérlek… - szólt rá látszólag rosszallóan Bruce – mintha őt valójában nem szórakoztatta volna a helyzet.
 - Tudjátok, mit? Inkább elküldöm mindenkinek e-mail-ben, egyszerűbb lesz, mint-
 Sóhajtott fel Tony, és már kezdett örülni, hogy ezzel megtalálta a tökéletes megoldást, egy mondatot meg talán csak el tud mondani közbeszólás nélkül, amikor nem sokkal messzebbről ajtónyílás hallatszott, s mindenki egyből a bejárat felé kapta a fejét. Amikor azonban azt mozdulatlanul találták, furcsállva néztek körbe; és úgy tűnt, egyszerre állapodott meg a tekintetük a hálószoba ajtajában álló, kócos, pizsamás Steve Rogers-en.
 - Ma volt a megbeszélés…? – kérdezte pár másodperc csend után megilletődve, mire Tony és Thor kivételével mindenki kínosan elmosolyodott. Ők ketten hangosan felnevettek - Tony kínjában, Thor egyszerűen csak azért, mert kimondhatatlanul jól szórakozott. – Lemaradtam valamiről?
 Vasember már épp magyarázni kezdett volna, s csodák csodájára úgy tűnt, ezúttal figyel is mindenki – talán csak azért, mert a reakcióját várták -, de végül az utolsó pillanatban meggondolta magát, és fáradtan mosolyogva megrázta a fejét.
 - Nem, semmiről.
 - Hát, asszem’ ez mindent megmagyaráz… - nézett végig Thor vigyorogva a még mindig az ajtóban álló Steve-en, aztán újra a rá gyanúsan nagy inget viselő Tony-n, majd a kissé szétszórt lakásán, és magában elkönyvelte, hogy még a magának való, beképzelt milliomost is elérte a szerelem.

7 megjegyzés:

  1. És most már megnyerted a szívem. (Ez egy örök ship lesz, és ezzel lehet engem meglágyítani.)
    Chatben már kiordítottam magam, így ide nem kéne, de aaaaaawwwh. <3
    Imádlak, megzabállak. Hogy lehetsz ilyen cukorfalat? Olyan humoros, meg nem mondtam volna, hogy hajnalban írtad, mert összeszedett, de könnyed volt.
    És most elszégyelltem magam, hogy második este gürcölök egy fluffnak szánt bullshittel, ami annyira vegyes fogalmazású, hogy képtelen vagy végigolvasni.
    But as long as we are Stony-hearted, nothing matters.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (Megvan a gyenge pontod. *-* Bár mondjuk. Nekem is.)
      Köszönöm, még egyszer. x3 Mondjuk jó, ott nem mondtam, de na.
      De az nem baj, a lényeg, hogy egyszer kész lesz. o3o És hogy f-l-u-f-f.
      I never thought I'd be happy to be called cold-hearted, but I am. <3 uwu

      Törlés
    2. (Ezzel nem lehet egymást zsarolni.)
      De komolyan, szóval olyan jó, és nekem is késő van, szóval ne várj kritikát vagy bármit, de na.
      Még ma igyekszem befejezni. XD Nagyon a végén vagyok, utolsó jelenet. (F l u f f akar lenni. De nem hagyom neki.)
      Nawh, that's not a that bad thing, right? :'3

      Törlés
    3. (Egyáltalán mivel lehet, a legtöbb shipünk ugyanaz.)
      Nem várok. uwu
      (Ha Stony akkor már jó. Ha még fluff is az csak plusz jó. owo)
      Right. u3u

      Törlés
    4. (De ez jó. Ugyanolyan gyökerek vagyunk.)
      Ja, és nem voltak OOC-k. uwu Thort imádtam. Kurvára. :DD
      (Stony-nak Stony, de fluffnak lónyál. *Röppen vissza írni.*)

      Törlés
  2. Szia!
    Szerintem teljesen alaptalan a figyelmeztetésed, mert az egész olyan könnyed és szórakoztató és aaaannnyira aranyos! :D Végig mosolyogtam az egészet, ez így pont kellett délelőttre! :D
    Xoxo.Bri.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint akkor jobban sikerült, mint ahogy gondoltam :D Köszönöm az olvasást és a véleményezést is és örülök hogy tetszett, meg hogy szerezhettem egy jó pillanatot :D

      Törlés